Forum    News    Downloads    Saved Games

خدمات SMM از طریق تلگرام و اینستاگرام: شروعی برای یک فریلنسر

<<

Kinzo

Experienced Brewer
Experienced Brewer

Thanks given: 0

Thanks received: 0

Post Wed May 14, 2025 12:16 am

خدمات SMM از طریق تلگرام و اینستاگرام: شروعی برای یک فریلنسر

نگهداری کانال‌های تلگرام و صفحات اینستاگرام در حال حاضر درآمد کمی دارد، اما بسیاری ادعا می‌کنند که این می‌تواند راهی پایدار برای کسب درآمد باشد. چگونه مهارت‌های ارتباطی و ارسال پست‌های روزمره را به یک سرویس SMM پرطرفدار در سطح بین‌المللی تبدیل کنیم؟ از کجا باید شروع کرد و چه پلتفرم‌ها یا نکاتی می‌تواند برای یک فریلنسر از ایران که سرمایه اولیه ندارد مفید باشد؟
<<

mariannasan

Experienced Brewer
Experienced Brewer

Thanks received: 0

Post Wed May 14, 2025 11:17 am

Re: خدمات SMM از طریق تلگرام و اینستاگرام: شروعی برای یک فری

SMM فقط پست نیست، بلکه یک حرفه واقعی است. من با طراحی کانال‌های تلگرام شروع کردم - آنها را برای دریافت بازخورد ارائه دادم. سپس همانطور که در http://iranweb.biz/به من آموزش داده بودند، برای خودم یک پروفایل با پرونده‌های مختلف درست کردم. این توضیح می‌دهد که مبتدیان باید از چه خدماتی استفاده کنند، چگونه با مشتریان ارتباط برقرار کنند و کجا می‌توانند بدون صرافی، سفارش بگیرند. حالا من دو برند کوچک را اداره می‌کنم - یکی در ایران، و دومی برای یک مستر از امارات. همه چیز از طریق تلگرام و اینستاگرام است، پرداخت با ارز دیجیتال انجام می‌شود. توصیه‌هایی مثل «یک نمونه کار از پروژه‌هایت بساز» واقعاً مؤثر است. نکته اصلی این است که نترسید و منتظر مشتری آماده نباشید.
<<

Samuel12

Experienced Brewer
Experienced Brewer

Thanks received: 1

Post Mon May 26, 2025 4:42 am

Re: خدمات SMM از طریق تلگرام و اینستاگرام: شروعی برای یک فری

Thank you all for the recommendations, we will definitely look at the proposals at our leisure.

Return to General Chat